Ganado Advocates

The brief for this project was to address the use of three existing offices within a historic building.

Full project details →
Lonsdale Road

The brief was the renovation of a basement flat in west London. We were asked by our client to provide a high-end two-bedroom apartment consolidating the particular characteristics of the existing interiors yet providing new connections.

Full project details →
Windmill Street

Renovation of a 19th century house in Valletta.

Full project details →
St. Barbara Bastion

The outstanding views of the Grand Harbour, which penetrate every room of this prestigious old property on St. Barbara’s bastion, determined the neutral materiality and tones that are the basis of this rehabilitation project.

Full project details →
St. Ursula Street Apartment

Many of the tall buildings that characterize the urban fabric of Valletta have been left vacant and derelict for decades. The small dimensions of these habitations have made them for a long time undesirable.

Full project details →
The Bar

A disused ground floor garage, excavated for a public lounge – a retrospection – a reinterpretation of the bold decor, of the sculptural qualities, the solids and voids, which characterise Balluta Buildings. 

Full project details →
Xara Palace

The project for the restoration of an historic building in the heart of the Siculo-Norman fortified hill-top city of Mdina, deals primarily with the refurbishment of the building to create a charming hotel with seventeen suites overlooking the Maltese landscape.

Full project details →
Stock Exchange

The Malta Stock Exchange operates today from 19th century Garrison chapel, built at the time of the Crimean War as a school and place of worship for the allied troops passing through Malta on their way to battle.

Full project details →
Seafront Apartment

The underlining design ethos for this project was one which embodied both clarity and function simultaneously. The conversion from two relatively large apartments into one massive, ‘Zen-like’ living space had to be carried out with certain key targets in mind.

Full project details →
Sleeper Cell

This small-scale renovation project of a Victorian warehouse space in East London started just after we concluded Stanhope Gardens across the city.

Full project details →
Mobile Communication Outlet

The project for the design of a shop of what used to be called ‘Allcom’ in a trendy touristic town that evolved on the traces set out by the original fishing village and the later Victorian summer residential spa, owes its genesis to the concept that publicity can serve as a vehicle to lift the urban space of the town to the level of art.

Full project details →