Follow the water

Our proposal for the competition that Arts Council Malta launched earlier this year, for their installation at the London Design Biennale.
‘Follow the water’ is a reaction to the imminent water crisis that Malta and many other countries have to urgently tackle. By working with the existing water element in the square and re-interpreting its grid in a playful yet sober manner, the proposal expresses the transformative and communicative power of design while responding to the radical social and environmental changes at the core of the brief.

Full project details →
Grande MAXXI Museum

Our proposal’s intention is to build a functional, sustainable and visually congruent constellation of built and green landmarks around the MAXXI museum, with landscape taking on a consistent and central narrative role throughout the scheme.

Full project details →